Ljubljanska cesta 52, Postojna
+386 69 60 40 50
info@dias.si

Servis

DIAS Postojna

Vzdrževanje, popravljanje in druge storitve za vaš avto

Servis ali popravilo je lahko tudi ena od najbolj zapletenih in pomembnih stvari za vas in vaš avto.  Zato je pomembno, da zaupate svoje vzdrževanje in popravila ljudem, ki se zavedajo te pomembnosti. Tako v času servisiranja ali popravila vozila našim strankam nudimo nadomestno vozilo oz. možnost prevzema vozila pri stranki.

Zavedamo se, da vam mora vaš avto služiti. Zato z našim delom poskrbimo, da ste z njim  popolnoma zadovoljni in da je vaše vozilo v vsakem trenutku tehnično brezhibno in varno.

Preventivno vzdrževanje

Najboljši način, da preprečite resne okvare in višje stroške, povezane z popravilom avtomobila, je sistem rednega vzdrževanja vozila. Preventivno vzdrževanje vašega vozila je preprosto tisto, kar nam predlaga oz. predpisuje storiti proizvajalec vašega vozila, da bo vaše vozilo delovalo brezhibno.

Zavorni sistem

Zavore se s časoma izrabijo in zahtevajo zamenjavo. Koliko časa pa preteče do tega trenutka pa je odvisno od več različnih dejavnikov npr.  pogoji vožnje, način vožnje… Ker na nekatere dejavnike ne moramo vplivati in jih tudi ne predvideti je potrebno, da je kontrola zavor redna. Zato v skrbi za vaše vozilo pri nas lahko vedno opravite preventivni pregled zavor ter preprečite, da bi majhen problem postal velik. 

Kontaktirajte nas